Hyvää juhannusta

Vaka vanha Väinämöinen elelevi aikojansa
noilla Väinölän ahoilla, Kalevalan kankahilla.
Laulelevi virsiänsä, laulelevi, taitelevi.

Lauloi päivät pääksytysten, yhytysten yöt saneli
muinaisia muisteloita, noita syntyjä syviä,
joit’ ei laula kaikki lapset, ymmärrä yhet urohot
tällä inhalla iällä, katovalla kannikalla.

Kauas kuuluvi sanoma, ulos viestit vierähtävät
Väinämöisen laulannasta, urohon osoannasta.
Viestit vierähti suvehen, sai sanomat Pohjolahan.

Lämpöistä äitienpäivää kaikille äideille!

Hamppu.netin lämpöinen onnen toivotus kaikille äideille tasapuolisesti.

Kaikki luonnossa kertoo äidistä.
Aurinko on maan äiti,
joka ravitsee sitä lämmöllä;
se ei koskaan jätä maailmankaikkeutta yöllä
ennen kuin on nukuttanut maan meren lauluun
ja lintujen ja purojen hymniin.
Ja tämä maa on puiden ja kukkien äiti.
Se synnyttää ne, hoivaa niitä
ja vieroittaa ne itsestään.
Kukista ja puista tulee kauniiden hedelmiensä
ja siemeniensä ystävällisiä äitejä.
Ja äiti, elämän esikuva,
on ikuinen henki, täynnä kauneutta ja rakkautta.

Kahlil Gibran

Kansalaisaloite kannabiksen käytön rangaistavuuden poistamiseksi on vihdoin julkaistu!

Pitkän odotuksen jälkeen kansalaisaloite kannabiksen käytön rangaistavuuden poistamiseksi on julkaistu. Aloitteen takana on liuta rautaisia ammattilaisia, jotka ovat puhuneet kannabiksen puolesta Suomessa vuosikymmeniä. Itse aloite on valmisteltu yhteistyössä ammattijuristien kanssa, mikä mahdollistaa ja tekee lain säätämisen eduskunnalle mahdollisimman helpoksi.

Eiköhän nyt ole aika korjata tämä vääryys joka aikoinaan ratkaistiin arvalla. Kumotaan kieltolaki yhdessä! Allekirjoita kansalaisaloite kannabiksen käytön rangaistavuuden poistamiseksi osoitteessa https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/4360

Muista osallistua myös kyselyymme, joka löytyykin aivan tuosta viereltä oikealta, sekä tsekkaa myös KK2020-tukisivumme www.hamppu.net/portal/kk2020

Miljoona rikollista on aika paljon Suomen kokoiseen maahan. Lähde: KK2020

ps. Jos koet, että haluat tukea kampanjaa ja osallistua mm. esitteiden jakamiseen, kannatuslomakkeiden keräämiseen tai muunlaiseen aktiivitoimintaan, lähetä meille esimerkiksi Hamppuforumilla yksityisviestiä ylläpitomme käyttäjätunnukselle ”growguide”. Sähköposteihin vastaamme tulvan vuoksi rajoitetusti.

Hauskaa Vappua!

Hauskaa Vappua perinteiseen tapaan Hamppu.netiltä.
Vaikkei sekakäyttö ole suotavaa, tänään saa luvan kanssa ottaa lasin simaa ja polttaa tuhdin kannabissätkän Vapun kunniaksi!

Vapun kunniaksi KK2020: Virallinen aloite Kannabiksen henkilökohtaisen hallussapidon ja kasvatuksen rangaistavuuden poistamiseksi, julkaistaan tänään Vapun kunniaksi Kansalaisaloite.fi-palvelussa, joten ole tarkkana ja käy allekirjoittamassa aloite heti kun se on mahdollista. Muista pyytää myös muita vappuseurueesi juhlijoita allekirjoittamaan aloite. Tämä viedään nyt loppuun asti Suomen Eduskunnan käsiteltäväksi!

Perinteisesti koko suomen hamppumarssi Turussa 4.5.2019

Perinteikäs KOKO SUOMEN Hamppumarssi järjestetään jälleen Turussa 4.5.2019. Marssikulkue starttaa myös perinteiseen tapaansa Puolalanmäeltä. Marssi päättyy Vartiovuorelle jossa Hamppumarssin jatkot sekä paljon erilaista ohjelmaa. Mukana on myös paljon uusia näytteilleasettajia, joten tule tsekkaamaan tunnelma!

Hamppuforumin Joulupatakeräys 2018 (www.hamppu.net)

Hamppu.net laittoi pystyyn perinteiseen tapaan kuten viimekin vuonna Joulupatakeräyksen. Joulupata on pitkä perinne myös Hamppu.netille ja siksi haluamme jatkaa tätä hyväksi havaittua perinnettä. Toivommekin että lahjoitat pottiin edes muutaman euron. Lahjoituksilla tuetaan vähäosaisia kotimaassamme. Lisää tietoa keräyksestä voit lukea Pelastusarmeijan sivuilta. Pidetään huoli siitä, että asettamamme 420€ tavoitesumma tulee kerättyä kasaan!

Tutustu keräyssivustoomme: https://oma.pelastusarmeija.fi/joulupata/12-4646

Rauhallista ja lämpöistä joulua kaikille!

Hamppu.net sekä yhteistyökumppanit toivottavat kaikille hampuuseille kuin myös ei-hampuuseille oikein lämmintä ja rauhallista joulua. Muistakaa olla kiltisti! … HouHouHou …

Haluamme vielä muistuttaa Hamppu.netin joulupatakeräyksestä, jossa on vielä muutama päivä aikaa kasvattaa pottia. Jo muutaman euron lahjoitus tuo vähäosaisille lapsille oikean joulun. Keräykseen voit osallistua tästä linkistä: http://oma.pelastusarmeija.fi/joulupata/12-4337.

Suomen suurin ja vanhin kannabista käsittelevä verkkoyhteisä jo vuodesta 2000.