Tietoja

Hamppu.net on Suomen vanhin ja suurin täysi-ikäisille tarkoitettu kannabisaiheinen verkkoyhteisö!

Historiaa

Vuonna 2000 Suomen kannabisyhdistys perusti Hamppuforum-nimisen keskustelupalstan Ezboard-palveluun. Tästä kaikki alkoi.

Pieni flashback: Hamppuforum joulukuussa vuonna 2001.

Hieman yllättävänkin suosion saanut keskustelupalsta kasvoi muutamassa vuodessa liian suureksi ilmaispalveluun ja tämän vuoksi vuonna 2003 perustettiin hamppu.net, jonka alle Hamppuforum siirrettiin. Keskustelupalstaa pyöritti phpBB 2 -ohjelmisto. Hamppu.netin etusivulla, ”portaalissa”, oli erilaisia artikkeleita, uutisia ja ohjeita.

Keskustelupalsta on kasvanut tasaisesti. Portaalin puolella omien juttujen virta ehtyi, ja vuonna 2012 portaali uudistettiinkin näyttämään uutisia Suomen kannabisyhdistyksen, Turun seudun kannabisyhdistyksen ja Kannabisuutisten sivuilta. Lisäksi toki näytettiin omat tiedotteet mm. sivuston toiminnasta.

Uusi hamppu.net

Vuonna 2016 sekä portaali että foorumi uudistettiin käyttämään nykyaikaisia ohjelmistoversioita. Uudessa portaalissa on WordPress-ohjelmisto ja keskustelupalstalla phpBB 3.1. Uusi portaali kerää tuoreimmat hamppu- ja kannabisaiheiset uutiset ja artikkelit luettavaksenne, nyt uusina sisällöntuottajina mukana Lohari ja Marjaana. Hamppuforumilla puolestaan kaikki vanha tieto, viestit ja käyttäjät on säilytetty ja tuotu uuteen versioon. Nyt sivut toimivat sujuvasti myös tabletilla ja puhelimella.

Hamppu.netin ylläpito toivottaa teidät tervetulleiksi uuteen hamppu.netiin!

Uusi Hamppuforum

Hamppu.net on nykyään myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä!

logo_hamppunet

Joka vanhoja muistelee, sitä tikulla silmään. Vanha portaali on yhä olemassa. Hyvin se toimii, ehkä jo hieman krohisten, -vuotias Mambo-vanhus.

Hamppu.netin säännöt

Suomen suurin ja vanhin kannabista käsittelevä verkkoyhteisö jo vuodesta 2000.