Viimeinen kokonainen viikko käynnistyi tänään!

Kansalaisaloite Kannabiksen käytön rangaistavuuden poistamiseksi on kerännyt jo tähän mennessä yli 31 000 kannatusta. Se on ylivoimaisesti suosituin aloite koskaan joka on pyrkinyt kohentamaan kannabiksen asemaa Suomessa. Nyt on käynnistynyt lakialoitteen kannalta sille tärkein viikko, jonka aikana pitää päästä 50 000 kannattajan tuntumaan, jotta aloite siirtyy eduskunnan suureen saliin käsiteltäväksi.

Hyvät ihmiset ja kanssatoverit: Älkää pelätkö kannatuksen antamista demokratialle. Jos haluat muutoksen kannabiksen asemaan Suomessa, kannata aloitetta kansalaisaloitepalvelussa heti tänään! Muista pyytää allekirjoitukset myös kaikilta ystäviltäsi, jotka eivät sitä vielä ole tehneet.

Muista myös seurata kampanjan sosiaalisia medioita Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa sekä Youtubessa. Kommentoimalla, jakamalla ja tykkäämällä kaikesta kampanjan tuottamasta sisällöstä, ne saavat hyvän näkyvyyden kyseisissä alustoissa ja tavoittavat myös ne ihmiset, jotka eivät vielä ole aloitteesta kuulleetkaan.

”Ystävällinen muistutus niille, jotka pelkäävät kansalaisaloitteen allekirjoittamisen seurauksia. Kieltolain edistämiseksi rakennettu huumepropaganda ja käyttäjien leimaaminen on selkeästi tehnyt tehtävänsä, sillä teitä on kampanjan aikana tullut vastaan aivan liian monta.

Onneksi yli 30 000 on jo uskaltanut aloitetta kannattaa, loppukiriin tarvitaan kuitenkin jokaisen asiaa kannattavan allekirjoitus jottei eduskuntaan saattaminen jää muutamista tuhansista kiinni.

Keräys päättyy vasta kuun vaihteessa, mutta annathan kannatuksesi jo tänään!”

www.kk2020.fi/aloite

Vastaa