Pähkyläpyörä on täällä taas!

Totta tosiaan, osa Hamppuforumin käyttäjistä saattaa minut muistaakin vuosien takaa. Nyt tarkoitukseni onkin jakaa uuden portaalin sekä Hamppuforumin päivityksen kunniaksi ainoastaan koristekäyttökasvatukseen tarkoitettuja, tänä vuonna ulkona tuotettuja Lowryder #2 x (Auto Gambian x Sour60) autoflower-siemeniä. Arvon tähän artikkeliin vastanneiden ja kommentoineiden kesken ainakin viidelle käyttäjätunnukselle pussukan, joka sisältää 10 kpl kyseisiä siemeniä. Voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse. Joten ei kun kommentoimaan, hophop!

pahpy_logo_med

9 thoughts on “Pähkyläpyörä on täällä taas!”

  1. Mahtava juttu!

    ämpäreitä, ruukkuja, törppöjä, perliittiä, kookosta, multaa, soraa, valovoimaa, litkuja vaikka ja mitä, tyhjiä tiloja, tekemisen puutetta.. intoa olis värkkäillä.. jotaki mukavaa aaäffää vois olla mukava kokeilla.. 😀

Vastaa