KK2020

KIELTOLAKI KUMOON 2020!

KK2020 eli ”Kieltolaki Kumoon” ja ”Kasvua Kannabiksesta” on Suomen mittapuussa suurin koskaan ja ikinä järjestetty kampanja kannabiksen kieltolain kumoamiseksi.

Hamppu.net on mukana tukemassa kampanjaa ja pidämme lukijamme ajantasaisina kampanjaan liittyvistä tapahtumista niin täällä Portaalin puolella kuin Hamppuforumillakin.

TERVETULOA!

Pysy ajantasalla ja tilaa kampanjan uutiskirje

Ehdokashaastattelu

Amro el-Khatib on Vasemmistoliiton eduskuntavaaliehdokas Varsinais-Suomesta jonka mukaan nykyinen kannabista koskeva kieltolaki ei yksinkertaisesti vain toimi. Katso Amron haastattelu Turun vaalikadulta tehdystä haastattelusta.

Arvostele video:
5/5
Taisto Oksanen, Piraattipuolue
Arvostele video:
5/5

Ehdokashaastattelu

Taisto Oksanen on Piraattipuolueen eduskuntavaaliehdokas joka on huolissaan kannabisreseptien määräämisestä. Taiston mukaan kannabiksesta olisi korvaamaton apu mm. MS-taudin hoidossa jota hän itsekin sairastaa. Katso Taiston video Turun vaalikadulta tehdystä haastattelusta.

Ehdokashaastattelu

Riina Lumme on Vihreiden eduskuntavaaliehdokas Varsinais-Suomesta. Riinan mielestä nykyinen kannabista koskeva lainsäädäntö ei ole toimiva ja kannabis tulisi vähintäänkin depenalisoida tai hänen mielestään jopa dekriminalisoida. Vihreiden puolueohjelmassa on myös kannabiksen dekriminalisointi ja ns. päihteiden ”haittoja vähentävä ja ehkäisevä” -politiikka.

Arvostele video:
5/5
Kansalaisaloitteen edistyminen
100%

Allekirjoita kansalaisaloite!

Allekirjoittamalla kansalaisaloitteen, aloite voidaan saattaa lainsäätäjien käsiteltäväksi Suomen eduskuntaan. Ole mukana kumoamassa kieltolakia.

Yläpuolelle ilmestyy sarjakuva aina sitä mukaa kun kansalaisaloite edistyy.

Kampanjaa tukemassa mm.
Tukemassa ovat myös lukuisat yritykset jotka eivät voi kannabiksen lainsäädännöllisen aseman vuoksi ottaa poliittisesti kantaa kampanjaan

Suomen suurin ja vanhin kannabista käsittelevä verkkoyhteisö jo vuodesta 2000.