Hamppu.net
 Etusivu > MS-potilas > Kasvatusvuodet in memoriam  

Kasvatusvuodet in memoriam

Nyt jo kasvattamisen lopettaneena kävin läpi valokuvia kasvatuksistani vuosien varrella ja valitsin joitain parhaita paloja jaettavaksi blogin lukijoiden kanssa. Haikeaa on jättää kasvattaminen, josta oli tullut jo harrastus, taakse sairauden takia. Mutta kaikkea ei jaksa, enää.

Kuvat alkavat sekalaisilla kesäisillä ulkokasvatuskuvilla. Ulkona olen kasvattanut mm. Ruderalis Indicaa, Lowryderiä, Pekin Pehkua, Stuporsonicia ja Big THC:ta. Ulkokasvatus jäi lopulta mm. liian suuren vaivan ja epävarman tuloksen vuoksi. Sisäkasvatuksessa sato on varmempi, ja rajallisten resurssieni kanssa siirryin lopulta yksinomaan siihen. Sisällä olen kasvattanut sekä mullassa että vesiviljelyllä.

Hyviä lääkelajikkeita, joita olen kasvattanut ja käyttänyt, ovat olleet mm. Shiva x Durga Mata -risteytys, Pacifica ja Turku G13, jotka ovat indicaisia lajikkeita. Itse en ole juurikaan lääkinnällistä eroa sativoiden ja indicoiden välillä havainnut, mutta usein indicat ovat olleet helpompia kasvattaa. Hyviä kasvattamiani sativoita (sativaisia hybridejä) ovat olleet mm. Jack Hererin lääkefeno, Himalayan Gold ja C99.

Kuvat, olkaa hyvä.

Vinkki: paina F11-painiketta ennen kuvien katselun aloittamista, jolloin selain menee kokoruudun tilaan ja näet kuvat isompina. Painamalla uudestaan F11 pääset takaisin ikkunoituun tilaan.

Avainsanat: , , , , ,

4 kommenttia merkintään “Kasvatusvuodet in memoriam”

 1. odottava sanoo:

  loistavia kuvia, harmi kun reseptin saaminen on niin vaikeaa, itsellä kyllä kelpaisi migreenin hoitamiseen kuin oksa puuhun

 2. ulvovamylläri sanoo:

  Toivon sydämmestäni, että saat reseptin ja voit jatkaa yhden maailman parhaimman lääkkeen käyttöä ilman vaivaa kasvatuksesta ja yhteiskunnan luvalla!!! Olen lukenut blogiasi mielenkiinnolla ja toivon, että kirjoittelet kokemuksistasi edelleen tänne. Hyvät Joulut :)

 3. hostile751 sanoo:

  Upeita on kasvit ja reilusti kukissa hartsia. Pro-meininki. Oletko saanut reseptin jne… kerrotko kuulumiset…

 4. MS-potilas sanoo:

  Hei,

  kiitoksia kiitoksia :) Viime vuoden loppupuolelta olen ollut Bedrocan-lääkekannabiksen käyttäjä. Tuoreimmat kuulumiset kirjoittelen nykyään uuteen blogiini, osoitteessa http://mspotilas.wordpress.com/