Hamppu.net
 Etusivu > MS-potilas > Blogi aikajärjestyksessä (ei käänteisessä)  

Blogi aikajärjestyksessä (ei käänteisessä)

Blogeissa uusin merkintä on yleensä ensimmäisenä sivun ylä­reunassa, vanhemmat merkinnät ovat sen alapuolella ja blogin ensimmäinen merkintä on viimeisenä. Tämä käänteinen aikajärjestys on joskus häirinnyt itseäni, kun olen halunnut lukea jonkin blogin tekstit alusta loppuun julkaisujärjestyksessä.

Muokkasin MS-potilas-blogia siten, että merkinnät on mahdollista näyttää julkaisujärjestyksessä, jolloin ensimmäisenä näkyy vanhin merkintä ja merkinnät etenevät normaalissa aikajärjestyksessä, uusin merkintä on viimeisenä. Lisäsin linkin tähän käänteiseen järjestykseen blogin oikeaan sivupalkkiin arkistojen jälkeen, linkki on tämän näköinen:

Kaikki merkinnät
aikajärjestyksessä

Klikkaa linkkiä, ja voit lukea koko tarinan alusta tähän päivään asti aikajärjestyksessä.

Avainsanat: , ,

2 kommenttia merkintään “Blogi aikajärjestyksessä (ei käänteisessä)

 1. j sanoo:

  Toivoisin että kertoisit enemmän kuulumisistasi, oireistasi, tavoistasi selvitä taudin kanssa ja erityisesti kasvatuksistasi. Viimeinen puoli vuotta on ollut aika hiljaista.

 2. MS-potilas sanoo:

  Hei,

  kasvatukset ovat minulta loppuneet toistaiseksi. Kerroin 2010: Tavoite 2010 -merkinnässä: ”Olen päättänyt hakea virallista Bedrocan-reseptiä. – – Lääkkeiden kasvattaminen on vienyt liikaa kortilla olevia resurssejani ja jaksamista.

  Noin vuoden ajan arkeni on sisältänyt hyvin paljon ja kasvavassa määrin kuntoilua, mikä on näkynyt myös merkintöjen aiheissa. Päivittäinen kävely alkoi reilu vuosi sitten, ja maksimi kävelymatka, jonka pystyn kävelemään, on kasvanut parista kilometrista aivan uusiin lukemiin. Kannabista käytän höyrystäen 2–3 grammaa päivässä.

  Yleisvoinnin osalta kevään tilanne (merkintä Kevään kuntopäivitys) on oikeastaan jatkunut samanlaisena: ”Kognitiivinen fatiikki vaivaa ja se on ehkä oireista hankalin arjessa. Fyysinen kunto on nyt hyvä, mutta etenkään ylimääräisiä asioita ei meinaa jaksaa saada suunnitelluksi. Näin ollen myös blogi on pysynyt pitkään hiljaisena – on helpompi ja tärkeämpääkin suorittaa päivittäiset kuntoilut kuin unohtua viilailemaan blogin tekstejä.

  Vielä pari linkkiä blogin teksteihin, joista voi lukea vanhoja tekstejä kasvattamiseen ja oireisiin liittyen: kasvattaminen, oireet.

  Eli tässä vähän kertausta kuulumisista ja siitäkin, miksi blogi ei ole päivittynyt tämän useammin. Yritän ottaa mainitsemiasi asioita käsittelyyn jatkossa. Aina voi toki myös kysyä, jos jokin tietty asia askarruttaa mieltä.