Hamppu.net
 Etusivu > MS-potilas > Jack  

Jack

Kirjoitin 5.2. blogimerkinnässä Lääkekannabis ja pilvi omasta Jack Herer -kasvistani, joka oli tuolloin kasvuvaiheen alussa. Vihdoin viime tiistaina (5 päivää sitten) kasvi oli valmis kaadettavaksi. Hieman Jack nirsoili kasvatuksen aikana, mutta eiköhän tuosta ihan kohtuullisesti satoa kuitenkin tule. Pari kuvaa kaatopäivältä:

Kukkinut Jack Herer

Kukkinut Jack Herer

Jack Hererin kukintoa

Jack Hererin kukintoa


Tällä hetkellä kasvi roikkuu pyykkinarulla kuivumassa. Noin viikon päästä leikkelen kukinnot irti varsista ja trimmaan kukinnoista ylimääräiset lehdet pois, ja lääke on valmista käytettäväksi. Tämä Jack Herer -yksilö tekee todella vahvaa, kiinteää ja hartsista kukkaa. Tuoksu on jostain hedelmäisen ja hunajaisen välimaastosta.

Myös lääkekannabis Bedrocan pohjautuu Jack Herer -lajikkeeseen.

Avainsanat: , , , ,

2 kommenttia merkintään “Jack”

 1. Fallen To Rise Again sanoo:

  Komiaksi se Jaska oli näköjään kasvanut. Ei taida olla hetkeen taas stressiä varastoista?

  Offtopiccina:
  SPMS:ää sairastavan lääkärin informatiivinen esitelmä miten hän on noussut pyörätuolista takaisin normaaliin elämään.
  http://www.int-med.uiowa.edu/Media/Wahls10-6-08/Wahls10-6-08.html

 2. MS-potilas sanoo:

  Kaikenlaista stressaavaa tapahtui jokin aika sitten elämässäni, mikä sai luultavasti aikaan sen, että kuntoni kävi jälleen huonompana. Tämän johdosta otin viime viikolla pienen viikon miittaisen ”minipulssin”: 3 x 2 g kaakaot päivässä + gramma..pari vapottelua (yhteensä 7-8 g / pv, viikossa siis noin 50 g kukkaa). Ikävä kyllä tuon huononemisen jäljiltä nyt molemmissa silmissäni on selkeitä näköhäiriötä (aiemmin pahempia oli vain toisessa). On vähän kuin ”aamusumeus/-roskat” ei katoaisi silmistä koko päivänä. Onneksi toinen silmä on vielä niin hyvä, että näen esim. tietokoneen ruudun tekstit fonttikokoa suurentamatta.

  Nyt on Jaska purkissa, 80 grammaa siitä tuli kukkaa. Kovin pitkäksi aikaahan yhdestä kasvista ei näillä kulutuslukemilla riitä, ja tämä kyseinen Jack Herer -yksilökin on vain ”pintaraapaisu” kasvatteluihini :) Jackin blogissa esittelyn (helmikuun alkupuolella) jälkeen olen laittanut 4 muuta kasvia aluilleen ja saman verran aiemmin istutettuja on valmistunut. Sadot ovat olleet tuota vajaata 100 grammaa per puska.

  Syötävän määrän voin hyvinä kausina pitää melko alhaisenakin, varsinkin jos on mahdollisuus Volcanon käyttöön (eli ollessani pääosin kotona). Täytyisi vain vielä aiempaa paremmin havaita kunnon huononemisen alkaminen, että ymmärtäisi nopeammin nostaa annostusta. Nytkin ”tajusin” huonon kuntoni vasta, kun yhtenä päivänä keskellä iltapäivää nukahdin ”taju pois” sänkyyn kuudeksi tunniksi ja heräsin vasta illalla, jo pari päivää aiemmin alkaneet ”pelkät” näköhäiriöt, vatsan sekaisin meno ja kramppien lisääntyminen eivät sitten minulle riittäneet…

  Melkoinen ”hakeminen” tässä on/on ollut, että saisi päiväannokset pitkällä aikavälillä sellaisiksi, että se määrä olisi vielä suht. stressitöntä (työmäärän puolesta) kasvattaa. Ja myös kasvatusrutiinit ja sadot hiottua kohdilleen. Ja muu elämästä selviäminen päälle. Pikkuhiljaa, sairauden ehdoilla tässä mennään…

  Systemaattisen itseni kannabiksella lääkitsemisen aloitin vasta viime vuoden alkupuolella, kun vointini alkoi olla kokonaisuudessaan jo melko huono. Syötävät päiväannokset ovat vaihdelleet 0-6 (kukka)gramman välillä ja kokonaispäiväannos (=syöminen + vapottelu) 2-8 gramman välillä.