Hamppu.net
 Etusivu > MS-potilas > Ei tullut takkia, tuli liivit – blogin räätälöintiä  

Ei tullut takkia, tuli liivit – blogin räätälöintiä

Tämä blogi on toteutettu WordPress-ohjelmistoa käyttäen. Olen tehnyt ohjelmistoon, lisäosiin ja ulkoasuun (teemaan) tiettyjä mukautuksia, joista voi olla hyötyä muillekin WordPressin käyttäjille.

Niille, joita asia kiinnostaa :)

Näitä WordPressin mukautukseen liittyviä aiheita tulen jatkossa kirjoittamaan blogiin aiheen ”WordPressin räätälöinti” alle. Blogia on mukautettu niin, että kyseisen aihealueen merkinnät eivät näy etusivulla, vaan ainoastaan arkistolistauksissa, koska aihe tuskin kuitenkaan kaikkia lukijoita kiinnostaa. Merkinnät näet esimerkiksi valitsemalla oikeanpuoleisesta valikosta Aiheet-otsikon alta WordPressin räätälöinti.

Nämä WordPress-räätälöintiaiheet, vaikka aiheen puolesta eivät MS-tautiin tai kannabislääkitykseen liitykään, todistavat osaltaan hyvää toimintakykyäni ja kognitiotani kannabislääkityksen aikana.

WordPressin versio päivitetty 2.6:een

Blogin ohjelmisto on päivitetty tänään uusimpaan versioon 2.6, joka julkaistiin 14.7.2008. Päivitys meni sujuvasti ohjeiden avulla. Ainoastaan mukautetun teeman päivitys sisältämään uusimmat WordPressin ominaisuudet vaati hieman käsityötä ja enemmän aikaa.

Ensimmäinen räätälöintimerkintä

Ensimmäinen merkintä on julkaistu WordPressin räätälöintiä -aiheen alle: WordPress: Lainausmerkit suomen kielen mukaisiksi ja miinukset miinuksina.

Avainsanat: , , ,

Kommentointi ei ole sallittu.