Hamppu.net
 Etusivu > MS-potilas > Hamppuun me luotamme  

Hamppuun me luotamme

Vointini on ollut jossain määrin huonompi annoksen laskun jälkeen, mutta silti kannabispulssin tuomat parannukset tuntuvat säilyvän ja olen kokonaisuudessaan voinut paremmin kuin esimerkiksi keväällä. Joka tapauksessa saan nyt lääkettä varastoon eikä kulutus ole tuotantoa suurempi, mikä oli aiemmin henkisesti kovin stressaavaa. Varastoja kerryttämällä voin jossain vaiheessa jälleen säätää annosta suuremmaksi, mikäli tarpeen, tai ehkä pitää pientä hengähdys­taukoa kasvatuksissa.

Annoksen suureen laskuun nähden on mennyt kohtalaisesti, paitsi viime viikonloppuna kramppasi toinen jalka ikävästi. Muutenkin oli vähän sellainen yleissairas olo, ehkä jokin flunssa yritti iskeä. Lämpöä oli 37,6°C, mikä on paljon, sillä nykyään jo vähän yli 37 astetta voi saada pään tuntumaan kuin Haminan kaupungilta ja mm. pahentaa raajojen puutumisia. Lämpö, tulehdukset, flunssa ym. sairaudet pahentavat MS-taudin oireita. Sain lihas­krampit laukeamaan vasta syömällä ylimääräisen kannabis­annoksen. Jalka oli puoli viikkoa kipeä tuon kramppauksen jälkeen ja hieman jäykältä ja aralta se tuntuu edelleen.

In Pot We Trust — Hamppuun luotamme

Katsoin pari päivää sitten elokuvan ”In Pot We Trust” (2007), jota voin suositella muillekin. Elokuvassa eri osapuolet kertovat omaa tarinaansa kannabikseen ja kannabiksen kieltolakiin liittyen. Mukana on mm. Yhdysvaltain huumevalvontaviraston johtaja, huume­poliiseja ja lääkekäyttäjiä. Eräs mukana olevista lääke­käyttäjistä on MS-tautia sairastava nainen, joka saa reseptin lääkekannabikseen ja kokeilee sitä elokuvassa ensimmäistä kertaa.

Elokuva löytyy suomeksi tekstitettynä YouTubesta 10 osassa, kokonaispituus on 88 minuuttia. Katso elokuva klikkaamalla kuvaa:

Elokuva löytyy myös ilman tekstejä YouTubesta. Jos haluat parempaa kuvanlaatua, videotiedoston torrentin löydät Hamppu­blogin dokumenttipankista.

Ihmeitä tapahtuu?

Joskus, kun kaikki toivo on jo menetetty, voi jotain ihmeellistä tapahtua. Monelle kannabislääkityksen löytäminen on ollut tällainen uuden elämän antanut ihme. Sivusto marijuanamiracles.org kertoo tällaisten ihmisten tarinoita. Tarinoiden joukosta löytyy useampi MS-tautia sairastavan kertomus, kipupotilaita, useita syövästä selvinneitä ja paljon muita.

Uusi sivu blogissa

Eilen sain valmiiksi listan tieteellisistä tutkimuksista ja artikkeleista, jotka liittyvät MS-tautiin ja sen hoitamiseen kannabinoideilla, kannabiksen vaikuttavilla ainesosilla. Tämä lista löytyy blogista uudelta sivulta ”Tiede”.

Avainsanat: , , , , , ,

Kommentointi ei ole sallittu.