Hamppu.net
  Etusivu -> Tiedotteet -> hamppu.net -> Uusi uutisblogi avattu
Valikko
 Etusivu
 Uutiset
 Artikkelit
 Tiedotteet
 Linkit
 Ota yhteyttä
  
   

Keitä on paikalla
Sivustolla on 3 vierasta

 tiistai 28. tammikuuta 2020 22:48
Uusi uutisblogi avattu    
Kirjoittanut Kannabisuutiset  
tiistai 30. syyskuuta 2008 20:24
Kannabisuutiset-blogi tarjoaa suomeksi uutisia, joita et muuten näkisi. Uutistiimimme poimii kannabikseen liittyviä uutisia ympäri maailmaa ja tuo ne suomalaisen yleisön luettavaksi. Lähteemme ovat moninaiset, aina suurista uutistoimistoista pienempiin blogeihin. Koko ei ole tärkeintä vaan sisältö.

Kuten tunnettua; suomalainen media ei juuri halua, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta, puhua kannabiksesta kuin vaarallisena huumeena. Satunnaisia asiallisia uutisia löytyy, mutta nämä ovat pikemmin poikkeuksia jotka vahvistavat sääntöä. On aika tuoda toisenlainen näkökulma asioihin.

Uutisia tulee hyvinkin laajalti elämän eri osa-alueilta. Lääketiede on toki tärkeässä roolissa, mutta ei ylikorostettuna. Jos haluat mielenkiintoisia uutisia laajalla skaalalla kannabiksesta helposti luettavassa ja levitettävässä muodossa, niin tässä on valintasi. Selvää suomea ja osoitekin on helppo muistaa. Muista kertoa kavereillesi ja sukulaisillesikin.

Tiimiimme mahtuu vielä väkeä töihin. Toimimme vapaaehtoisperiaatteella, jossa jokainen määrittää työmääränsä itse. Lähde siis rohkeasti mukaan vaikuttamaan omalla panoksellasi! Lisätietoja Hamppuforum-keskustelupalstalla.

Terveisin

Uutistiimi

kannabisuutiset.wordpress.com
Viimeksi päivitetty: maanantai 8. elokuuta 2011 20:06

 
 
Siirry sivun alkuun  Etusivu | Uutiset | Artikkelit | Tiedotteet | Linkit | Ota yhteyttä |