Hamppu.net
  Etusivu -> Tiedotteet -> hamppu.net -> Hamppu.net FAQ - usein kysyttyjä kysymyksiä
Valikko
 Etusivu
 Uutiset
 Artikkelit
 Tiedotteet
 Linkit
 Ota yhteyttä
  
   

Keitä on paikalla
Sivustolla on 2 vierasta

 torstai 5. joulukuuta 2019 18:51
Hamppu.net FAQ - usein kysyttyjä kysymyksiä    
Kirjoittanut Kucka  
maanantai 1. marraskuuta 2004 02:00
Usein kysyttyjä kysymyksiä hamppu.net:istä ja sen toiminnasta, listaa päivitetään tarvittaessa.


En pääse hamppuforumille / hyväksy-linkki disclaimerissa ei toimi / selain ohjautuu aina googleen!
- Hamppuforum on tarkoitettu täysi-ikäisille ja lukutaitoisille ihmisille. Foorumille tullessa näytettävä disclaimer on tarkoitettu luettavaksi ja ymmärrettäväksi. Lue siis se ja toimi jatkossa sen ohjeiden mukaan. Sivu toimii ihan niin kuin sen on tarkoitettu, eikä siinä ole mitään vikaa.

Haluan ostaa siemeniä / valaisimia / muita kasvatukseen liittyviä tarvikkeita. Myykö Hamppu.net näitä?

- Toimintamme jatkuvuuden turvaamiseksi emme myy mitään Hamppu.net:issä. Yksityisten Hamppuforumin käyttäjien kanssa voi kuitenkin käydä kauppaa forumin Basaari-alueella. Kannattaa myös tutustua sivuston linkit-osioon, josta löytyy runsaasti alan yrityksiä.

Kenen ylläpitämä sivusto Hamppu.net ylipäätään on?
- Hamppu.net:iä ylläpitää joukko vapaaehtoisia harrastajia. Sivusto ei ole sidoksissa mihinkään olemassaolevaan instanssiin, vaan toimimme täysin riippumattomasti. Yhteistyötä tietysti tehdään mahdollisuuksien mukaan esim. Suomen kannabisyhdistyksen kanssa.

Mitä sääntöjä palvelun käyttöön liittyy?
- Hamppu.net:in käyttösäännöt löytyvät täältä. Säännöt liittyvät lähinnä hamppuforumin käyttöön. Normaalia järkeä ja käytöstapoja saa soveltaa koko palvelun käytössä.

Yhteydenotto-sivulla puhutaan toiminnan tukemisesta sekä mukana olosta. Mitä se tarkoittaa?
- Toiminnan tukeminen tarkoittaa lähinnä aktiivisesti toiminnassa mukana olemista (ks. seuraava kohta) ja taloudellista tukea. Tietysti voit halutessasi tukea muutenkin, lahjoittamalla vaikka siemeniä, kasvatustarvikkeita, tai käytännössä melkein mitä vaan mitä katsot sopivaksi. Lahjoitukset käytetään joko suoraan hamppu.net:in pyörittämiseen, muuhun hamppuun liittyvään yhteisötoimintaan tai jaetaan ylläpidon sopivaksi katsomalla tavalla foorumin jäsenten kesken esim. arvonnassa tai kilpailussa.

- Toiminnassa mukana oleminen tarkoittaa lähinnä jonkinlaista aktiivista tekemistä hamppu.net:in hyväksi. Esimerkiksi lisäominaisuuksien koodaaminen järjestelmään tai kattavien artikkelien kirjoittaminen, uutisten, linkkien ja muiden juttujen tuottaminen on hyvää mukanaoloa. Toisaalta mukana oloa on myös foorumilla aktiivisesti kirjoittelu. Mikäli olet kiinnostunut mukanaolosta kirjoittamisen muodossa muutenkin kuin foorumin puolella, ota yhteyttä!

Puuttuuko mielestäsi tästä jokin tärkeä mieltäsi askarruttava asia? ota yhteyttä!
Viimeksi päivitetty: sunnuntai 25. toukokuuta 2008 07:43

 
 
Siirry sivun alkuun  Etusivu | Uutiset | Artikkelit | Tiedotteet | Linkit | Ota yhteyttä |